logo

Úvod Jelichov Cup


Jelichov Cup

 

Turnaj Jelichov Cup vznikl již v roce 2004 a to hlavně z důvodu ,,nedostatku“ kvalitních halových turnajů v okolí. Hned 1. ročníku tohoto turnaje si zúčastnilo 20 týmů z širokého okolí a bylo hned jasné, že turnaj splnil svůj účel a do budoucna tak bylo na čem stavět. Oba dva první ročníky zajišťoval Jirka Lebedinský spolu s rodinou.

 

Další ročníky, konkrétně 2. - 5. ročník již organizovalo a zajišťovalo naše sdružení FAINSPORT. Věříme, že jsme turnaj posunuli opět o trochu výše, a to jak v očích divácké veřejnosti, tak hlavně v očích samotných týmů, kteří se na Jelichov Cup rádi v hojném počtu stále vrací.

 

Od 6. ročníku se pak turnaj přesunul ze stařičké haly SOU ÚMEZ do nové a krásné haly ASVAJ a turnaj již organizoval pouze Jiří Lebedinský. Od tohoto 6. ročníku pak začaly jezdit na náš turnaj stále lepší fotbalisté, a tak se turnaj dále zkvalitňoval. Na náš turnaj si za tu dobu našla cestu již řada známých ligových fotbalistů, či dokonce repezentantů ČR, např.: (Koubek, Schwarz, Zelený, Holý, Šisler, Hable, Drozd D., Ottmar a spousta dalších...). Turnaje se pak účastní pravidelně na 30 týmů nejen z celého kraje.

 

Není vyloučeno, že se turnaj může časem přejmenovat či doplnit jeho název o silného sponzora, který by měl o spolupráci v tomto směru zájem. Nechceme skončit pouze u fotbalu jako takového, ale plánujeme rozšíření turnaje o určité kulturní zpestření a rovněž i ceny věnované sponzory do turnaje chceme dále zkvalitňovat a rozšiřovat.

 

 
copyright (c) RainFall Studio 2007