logo

Úvod I. Kolo


I. Kolo Jaroměřské FAIN LIGY 2020

 

V sobotu 11.1.2020 se uskutečnilo v jaroměřské hale ASVAJ 1. kolo již 14. ročníku halové fotbalové ligy firem s názvem Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2020.

 

Letošní ročník je jiný a mimořádný v tom, že se podařilo otevřít ,,seniorskou“ ligu, a to FAIN LIGU nad 40 let, kde startují hráči staršího ročníku narození, kteří se FAIN LIGY účastní od jejího samotného začátku. Průběh tohoto prvního turnaje se pak nesl ve velmi přátelské atmosféře, ke které přispěly svým chováním a vystupováním všechny týmy.


Ranní skupinuFAIN LIGY nad 40 let“ vyhrál suverénně tým „Galnek – Zdeněk Jelínek“, když tento tým neztratil ani bod a obdržel pouhé 4 branky. Na druhém místě se umístil tým „R a R Polák“, který i přes velmi nízký počet svých hráčů srdnatě bojoval o každý bod. Třetí místo ve skupině obsadil tým ,,Kimberly Clark“, který však prohrál 2 zápasy o jediný gól a v příštím turnaji bude jistě útočit na vítězství. Poslední místo v této premiérové lize ,,starších pánů“ pak obsadil tým Skaličan, který si tento turnaj přišel především užít.


Polední skupina „2. Ligy“  byla neuvěřitelně vyrovnaná a o vítězích zápasů často rozhodoval jediný gól a spousta zápasů skončila remízou. Vítězem této extrémně vyrovnané skupiny se stal loňský vítěz, tým „E-Fyzio“. Druhé místo, a to pouze vinou horšího skóre obsadil tým „VENEZIA“. Bronzový stupínek ve skupině obsadil tým ,,JUTA“, který tímto počinem velmi překvapil a naznačil své letošní vysoké ambice. Na čtvrtém místě v této skupině skončil sympatický a mladý tým ,,TOMAS“ následovaný pátým v pořadí, týmem „Kamila Macha“, pro který se jednalo o nepovedený turnaj a příští kolo bude chtít toto vystoupení jistě napravit. Poslední místo ve 2. lize pak obsadil tým ,,Primátor“, který však rozhodně nepropadl a hned 3 zápasy prohrál pouze o jeden gól.


Odpolední skupinu „1 ligy“ vyhrál suverénně obhájce vítězství tým „PROST“, který tak naznačil své nejvyšší ambice i v letošním ročníku. Druhé místo obsadil tým ,,Mido Barbershop“, který je naším nováčkem v tomto turnaji. Na třetím místě skončil loňský účastník druhé ligy, tým ,,Jan Špatenka a syn“, který se předvedl ve velmi dobrém světle. Na solidním čtvrtém místě skončil další z mladých týmů „PL Servis“. Páté místo obsadil tým „HAUK“, kterému se tento turnaj nepovedl a má příště určitě co napravovat. Posledním týmem v tomto 1. kole pak byl tým „Kimberly Clark“, který však i přes nelichotivé umístění nezanechal nejhorší dojem a musí se s ním počítat.

 

 

Kompletní výsledky 1. kola naleznete ZDE:

 

FAIN LIGA nad 40. let


2. Liga


1. Liga

 

All Stars týmy 1. kola


TOP 5 střelců po 1. kole




Termíny dalších turnajů Jaroměřské PROST FAIN LIGY firem 2020 jsou:

 

2. Kolo: 19.1.2020 - Neděle

3. Kolo: 25.1.2020 – Sobota

4. Kolo: 9.2.2020 – Neděle

5. Kolo: 29.2.2020 – Sobota

 

Rozlosování turnaje naleznete ZDE:


 

  generální partner   hlavní partneři   mediální partneři   sponzoři   účastníci - 1. liga   účastníci - 2. liga   účastníci - liga nad 40 let  
   
 

fotbal_v_kraji_2019

 

Pavel Kratochvíl - fotografie

 

Bowling

k-triumf_2019

BISON 
 
Skalian_2
 
Sabe_logo_2019



select_orig_

Kamil_Mach_-_aktuln

RINAT
    
 

AGRO_3


HAUK

Spatenka_a_syn


DDhaus
MIDO2
 
Kamil_Mach_-_aktuln




 





R_a_R_Polk_JPG



Galnek

 
 
copyright (c) RainFall Studio 2007