logo

Úvod Finálový turnaj


Finálový turnaj Jaroměřské FAIN LIGY 2020

 

Je dobojováno a 14. ročník populární halové fotbalové ligy firem je již téměř minulostí. V sobotu 29.2.2020, se uskutečnilo v jaroměřské hale ASVAJ finálové kolo Jaroměřské PROST FAIN LIGY firem 2020. 

 

Toto finálové kolo bylo ve znamení velmi napínavých a dramatických zápasů.  Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2020 byla i letos rozdělena na 1. a 2. ligu, kde se týmy střetávaly systémem každý s každým v jednotlivých hracích kolech. Navíc se povedlo premiérově otevřít i ,,seniorskou“ FAIN LIGU hráčů nad 40. let.

 

Celkovým vítězem ,,seniorské“ FAIN LIGY nad 40. let se stal tým „R a R Polák“, který šel za vítězstvím od samotného začátku, resp. Prvního turnaje. Na druhém místě se umístil nováček FAIN LIGY, a to tým „GALNEK“, který je určitě s tímto umístěním spokojen a příští rok může směle pomýšlet na celkové vítězství. Bronzovou příčku obsadil tradiční tým a ,,zakladatel“ FAIN LIGY, tým „Kimberly Clark“, který měl ale určitě malinko vyšší ambice co se týče celkového umístění. Na posledním, čtvrtém místě se pak umístil tým ,,Skaličan“, který mohl pomýšlet určitě výše, ale jeden celý turnaj musel kvůli personální krizi v týmu kontumovat, a to se nakonec podepsalo dost výrazně do celkového pořadí.

 

Vítězem 2.ligy se stal podruhé za sebou tým ,,E-Fyzio“, který podával po všechny turnaje nejvyrovnanější výkony a vyhrál tuto ligu opravdu zaslouženě. Druhé místo obsadil tým ,,VENEZIA“, který však mohl pomýšlet určitě na celkové vítězství, neboť nějaké body ztratil opravdu hodně lacině (dvě zbytečné zápasové kontumace). Bronzovou příčku nakonec obsadil díky mocnému finiši a plnému počtu ve finálovém kole tým ,,Kamila Macha“, který je tak nakonec s letošním průběhem určitě spokojen. Jen těsně pod stupni vítězů skončil tým ,,TOMAS“, kterému se nepovedlo klíčové finálové kolo a cítí tak určitě veliké zklamání, neboť kvalitu měl tento tým velikou. Páté místo ve skupině obsadil tým ,,JUTA“, který se však v letošním ročníku nepředstavil vůbec ve špatném světle a příští ročníky může určitě atakovat určitě příčky nejvyšší. Poslední místo ve 2. lize pak obsadil tým ,,Primátor“, který však rozhodně nepůsobil odevzdaným dojmem a všechny turnaje odehrál s obrovským nasazením a zaujetím.

 

Finálový turnaj 1. ligy sliboval již před jeho začátkem obrovskou bitvu o medailové příčky. Celkovým vítězem této 1. ligy se stal vcelku suverénně tým ,,PROST“, který dokázal vyhrát potřetí za sebou. Druhé místo obsadil nováček turnaje tým ,,Mido Barbershop“, který předváděl velmi kvalitní výkony a určitě mohl pomýšlet i na celkové vítězství. Třetí místo obsadil díky mocnému finiši tým ,,HAUK“ a alespoň částečně tak napravil dojem z letošního ročníku, když mu nevyšel především úvod této firemní ligy. Čtvrté místo pak obsadil ,,Jan Špatenka a syn“, který předváděl velmi kvalitní a hlavně fotbalové výkony. Obrovské zklamání zažil tým ,,PL Servis“, který měl již na dosah bronzové medaile, ale díky nepodařenému finálovému kolu o ně bohužel přišel. Pořadí pak uzavíral obměněný tým ,,Kimberly Clark“, který však i přes některé výkyvy dokázal potrápit všechny týmy v této 1. lize a určitě nebyl do počtu.

 

14. ročník Jaroměřské PROST FAIN LIGY firem 2020 ještě ale není úplnou minulostí. Zbývá ještě uskutečnit slavnostní zakončení spojené s předáním cen všem zúčastněným týmům a těšit se, co přinese ročník příští.

 

 

Kompletní výsledky finálového kola naleznete ZDE:

 

1. Liga

Finálové kolo

Celkové pořadí po finálovém kole

 

2. Liga

Finálové kolo

Celkové pořadí po finálovém kole

 

FAIN LIGA nad 40. let

Finálové kolo

Celkové pořadí po finálovém kole

 

TOP 5 střelců po finálovém kole

All stars týmy finálového kola

 

 

 

plakt_finlov_kolo

 

 



 

  generální partner   hlavní partneři   mediální partneři   sponzoři   účastníci - 1. liga   účastníci - 2. liga   účastníci - liga nad 40 let  
   
 

fotbal_v_kraji_2019

 

Pavel Kratochvíl - fotografie

 

Bowling

k-triumf_2019

BISON 
 
Skalian_2
 
Sabe_logo_2019



select_orig_

Kamil_Mach_-_aktuln

RINAT
    
 

AGRO_3


HAUK

Spatenka_a_syn


DDhaus
MIDO2
 
Kamil_Mach_-_aktuln




 





R_a_R_Polk_JPG



Galnek

 
 
copyright (c) RainFall Studio 2007