logo

Úvod III. Kolo


III. Kolo Jaroměřské FAIN LIGY 2019

 

V sobotu 26.1.2019 se uskutečnilo v jaroměřské hale ASVAJ 3. kolo již 13. ročníku halové fotbalové ligy firem s názvem Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2019. 

 

Toto 3. kolo bylo velmi napínavé a nouze v něm nebylo ani o dost vyhrocené momenty. Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2019 je i letos rozdělena na 1. a 2. ligu, kde se týmy střetávají dle předem připraveného herního klíče.

 

Ranní skupina ,,A“ - 2 ligy měla v tomto kole svého jasného lídra a tím byl tým E-Fyzio, který si tak vynahradil minulý nepříliš povedený turnaj. Na druhém místě ve skupině skončil tým Jan Špatenka a syn, který pokračuje na nováčka ve velmi slušných výkonech. Třetí místo obsadil tým PL Servis, který zatím nenaplňuje své předpoklady. Poslední místo pak obsadil tým Kimberly Clark ,,B“, kterému se tento ročník příliš nedaří.


Skupina ,,B“ - 2 ligy byla ohromně vyrovnaná a důkazem toho jsou hned 3 týmy, které získaly šest bodů. Prvním týmem ve skupině se stal v minitabulce nakonec nejmladší tým turnaje, a to tým Skaličan. Druhé místo obsadil další z nováčků, tým TOMAS a třetí skončil tým Kamila Macha. Poslední místo ve skupině pak obsadil tým JUTA, který však herně určitě nepropadal.

 

Odpolední skupinu ,,C“ – 1 ligy vyhrál celkem pohodlně tým DD HAUS a připsal si druhý stoprocentní bodový turnaj za sebou. Druhé místo v této skupině obsadil tým AGRO CS, který nezvládl pouze souboj s vítězem skupiny. Třetí místo a první vybojovaný bod slavil tým Primátor, který pokračuje ve velmi sympatických výkonech. Poslední místo ve skupině obsadil tým STAVHAUS, který se však na tomto turnaji nepředvedl vůbec v dobrém světle…

 

Odpolední skupina ,,D“ – 1 ligy měla rovněž svého lídra a tím byl obhájce vítězství, tým PROST, který vybojoval 100% bodů. Na druhém místě ve skupině skončil nakonec tým HAUK, který se rval velmi statečně na tomto turnaji, neboť neměl jediného hráče na střídání. Třetí místo ve skupině nakonec obsadil tým Kimberly Clark ,,A“, pro který je však i tento bodový počin hodně málo. Poslední místo ve skupině obsadil trochu smolně tým VENEZIA, který se však prezentoval výbornými výkony, jen výsledky se nedostavily…

 


Kompletní výsledkový servis ze 3. kola naleznete níže:

 

2. Liga

Skupina A

Skupina B

Pořadí týmů 3. kola

Celkové pořadí týmů po 3. kole



1. Liga

Skupina C

Skupina D

Pořadí týmů 3. kola

Celkové pořadí týmů po 3. kole



All Stars týmy 3. kola

TOP 5 střelců po 3. kole




Termíny dalších turnajů Jaroměřské PROST FAIN LIGY firem 2019 jsou:

 

4. kolo: 9.2.2019 (Sobota)

5. kolo: 2.3.2019 (Sobota) - finále

 

Rozlosování kompletního turnaje naleznete ZDE:

 

 

plakt_3._kolo

 

 

 

 

  generální parter   hlavní partneři   mediální partneři   sponzoři   účastníci - 1. liga   účastníci - 2. liga  
   
 

49746367_496601527532111_4351066999179182080_n

 

Pavel Kratochvíl - fotografie

 

Bowling

Ktriumf

BISON 
 
Skalian_2
 
Sabe_logo_2019



select_orig_

Kamil_Mach

RINAT
    
 
HAUK



AGRO_3



DDhaus
 




Spatenka_a_syn


 
copyright (c) RainFall Studio 2007