logo

Úvod II. Kolo


II. Kolo Jaroměřské FAIN LIGY 2018

 

V sobotu 27.1.2018 se uskutečnilo v jaroměřské hale ASVAJ 2. kolo 12. ročníku halové fotbalové ligy firem s názvem Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2018. 

 

Toto 2. kolo bylo ve znamení velmi napínavých, ale férových soubojů, které předváděly všechny týmy (firmy).  Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2018 je i letos rozdělena na 1. a 2. ligu, kde se týmy střetávají dle předem připraveného herního klíče.

 

Ranní skupina ,,A“2. ligy měla svého jasného lídra a tím byl tým E-Fyzio, který neztratil ani bod a spravil si tak chuť po minulém nepovedeném turnaji. Druhé místo obsadil tým HAUK, který však není určitě se svým sedmibodovým ziskem spokojen. Třetí místo ve skupině obsadil tým JUTA, následovaný týmem Kamila Macha. Poslední místo v této skupině pak obsadil tým Kimberly Clark ,,B“, který tak zatím pokračuje v nepříliš povedených výkonech.

 

Rovněž i polední skupina ,,B“ - 2 ligy měla svého jasného lídra a tím byl tým Karsit, který všechny své soupeře porazil a po zásluze skupinu vyhrál bez ztráty bodu. Druhé místo obsadil nejmladší tým na turnaji, tým Skaličanu, který získal krásných 9. Bodů, když prohrál pouze o 1. Gól s vítězem této skupiny Karsitem. Třetí ve skupině skončil tým AAA Palety, pro který se nejednalo zrovna o povedený turnaj. Čtvrté místo obsadil tým PROFIMARKET, který představil krásné nové a slušivé dresy. No a poslední místo ve skupině obsadil tým VENEZIA, kterému se tento turnaj vůbec nepovedl.

 

Odpolední skupinu ,,C“ – 1 ligy vyhrál možná trochu překvapivě, ale zaslouženě tým Autoprofi&Matějovský a napravil tak dojem z minulého nepovedeného turnaje. Na druhém místě skončil tým DD Haus.Třetí místo ve skupině obsadil BISON TEAM, následovaný čtvrtým v pořadí, týmem MANN FILTER. Poslední místo v této skupině, pak zbylo na tým AGRO CS, pro který byl tento turnaj bodově určitě zklamáním, herně to však tak zlé určitě nebylo.

 

Poslední, večerní skupina ,,D“ – 1 ligy měla rovněž svého vládce, kterým byl tým PROST, který ztrati body až v posledním zápase své skupiny. Druhé místo v této skupině obsadil tým Kimberly Clark ,,A“, následovaný třetím v pořadí, týmem STAVHAUS. Čtvrté místo pak obsadil tým PL Servis a pořadí uzavíral na místě pátem tým Primátor, který však herně rozhodně nezklamal a bojoval každý zápas až do konce.

 

 

Kompletní výsledkový servis z 2. kola naleznete níže:

 

2. Liga

Skupina A

Skupina B

Celkové pořadí týmů 2. kola

Celkové pořadí týmů po 2. kole

 

 

1. Liga

Skupina C

Skupina D

Celkové pořadí týmů 2. kola

Celkové pořadí týmů po 2. kole



All Stars týmy 2. kola

TOP 5 střelců po 2. kole



Termíny dalších turnajů Jaroměřské PROST FAIN LIGY firem 2018 jsou:

 

3. Kolo: 11.2.2018 – Neděle

4. Kolo: 17.2.2018 – Sobota

5. Kolo: 24.2.2018 – Sobota (finálový turnaj)

 

Rozlosování turnaje naleznete ZDE:

 

  generální parter   hlavní partneři   mediální partneři   sponzoři   účastníci - 1. liga   účastníci - 2. liga  
   
 

 

 

 

 

Pavel Kratochvíl - fotografie

 


Ktriumf

BISON 
 
Skalian_2
 



select_orig_

Kamil_Mach

RINAT
    
 
AutoprofiMatjovskNEW



 


  bison_logo

AGRO_3




DDhaus
 

skalican


HAUK
Karsit_1




 
copyright (c) RainFall Studio 2007