logo

Úvod Finálový turnaj


Finálový turnaj

 

V sobotu 8.3.2014 se uskutečnilo v jaroměřské hale ASVAJ finálové kolo již 8 ročníku halové fotbalové ligy firem s názvem ,,Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2014“.

 

Toto finálové kolo bylo ve znamení velmi dramatických soubojů, které předváděly všechny týmy (firmy).  Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2014 je i letos rozdělena na 1 a 2 Ligu, kde se týmy střetávají dle předem stanoveného herního klíče.


Finálový turnaj 2 ligy měl jasného lídra, tím byl letos suverénní tým KMKL Valvoline, který prohrál za 5 turnajů pouhý jediný zápas a naprosto zaslouženě vyhrál i celkové pořadí 2 ligy a pro příští ročník postupuje do ligy první!. Druhé místo ve skupině i celkově vybojoval zaslouženě tým PP Pohony, který tento bodový počin a právo postupu náležitě oslavil…. Třetí ve skupině a rovněž i celkově skončil tým Kamila Macha, který je s umístěním svého týmu jistě velmi spokojen. Čtvrté místo ve skupině obsadil tým Hitrádia MAGIC následovaný pátým týmem JUTA. Až na 6 místě ve finálové skupině skončila ZD Dobrá Voda, kterou tento nepovedený turnaj bohužel odsoudil mimo medailové pozice v konečném pořadí. Poslední místo ve skupině i celkově obsadil největší sympaťák letošního ročníku, a to tým HANIŠ – srubové domy.


Finálovou skupinu 1 ligyovládl suverénně tým PROST, který tímto vítězstvím dokázal vyhrát Jaroměřskou FAIN LIG ligu firem potřetí za sebou!. Na druhém místě ve skupině skončil dvorský tým CZ PLACHETKA, který se díky tomuto povedenému turnaji a souhře ostatních výsledků dostal na 3 místo celkového pořadí. Třetí místo ve skupině a celkově druhé vybojoval nestárnoucí kolektiv týmu V+J Rodos.  Až na čtvrtém místě ve skupině a rovněž i celkově skončil ambiciózní tým Autoprofi&Matějovský. Poslední místo ve finálové skupině i celkově pak obsadil polický tým HAUK.


Skupinu o umístění 1 ligy vyhrál suverénně tým Kimberly Clark. Na druhém místě pak skončil PL Servis, pro který to byl povedený turnaj. Bronzový stupínek obsadil v této skupině tým Bílé Elektry. Čtvrté místo ve skupině a první sestupové celkově obsadil tým VENEZIA. Jako poslední v první lize pak skončil nováček turnaje, tým UNIQA.

 

8 ročník Jaroměřské PROST FAIN LIGY firem 2014 je již minulostí. Nezbývá než se těšit co přinese ročník příští.

 

Veliké poděkování patří rovněž i rozhodčím všech těchto turnajů, kterými byli pp. Petr Buchta a Štěpán Janeček z Jaroměře.

 

Nyní se mohou všichni účastníci těšit na slavnostní zakončení, které je na programu v pátek 11.4.2014 v sále PDA v Josefově.

 

  generální parter   hlavní partneři   sponzoři   účastníci - 1. liga   účastníci - 2. liga   mediální partneři  
   

 



BISON 
 
sabe.jpg
 




logo_motomach3
    
 
AutoprofiMatjovsk




 





 





 

 

 

 
copyright (c) RainFall Studio 2007